23.06.2020

У Великій Коренисі оновили прилеглу територію будинку культури

Цієї весни було розпочато роботу з покращення естетичного вигляду подвір’я Великокорениського будинку культури. 

Вже багато років стан облаштування садиби не відповідав сучасним вимогам з благоустрою, тож прилегла територія закладу потребувала негайної зміни зовнішнього вигляду, повідомили в управлінні культури.

За підтримки управління з питань культури та охорони культурної спадщини було проведено ряд ремонтних робіт з благоустрою подвір’я будинку культури для створення комфортних умов перебування на території мешканців та гостей Великої Коренихи.

Замість старого асфальтованого покриття покладено тротуарну плитку, яка додає естетичного вигляду та покращує комфорт для відвідувачів, створено сучасну тематичну дошку оголошень, встановлені нові ворота та люки, оновлено ганок біля головного входу. Тепер осередок культури виглядає сучасно і чекає дітлахів на заняття, а гостей і мешканців на майбутні культурно-мистецькі заходи.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *