01.05.2017

Рятувальники нагадують миколаївцям правила пожежної безпеки в екосистемах

20170430_160900Систематично співробітники Служби порятунку проводять інформаційно-просвітницькі заходи, спілкуються із відпочиваючими та нагадують громадянам правила безпечної поведінки.
Так, 30 квітня у кожному районі Миколаївської області, рятувальники проводили профілактичні рейди та спілкувалися із відвідувачами у лісових та паркови масивах, повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС України у Миколаївській області.Фото0522Під час заходів співробітники ДСНС акцентували увагу відпочиваючих на основних причинах виникнення загорань у природних екосистемах, довели до відома статистику пожеж на території Миколаївської області. Основна причина займань чи то хвойної підстилки, чи сухої трави – це саме людська недбалість. Маленька іскра може спричинити масштабну пожежу та призвести до значних матеріальних втрат.
баштанське урочищеРятувальники поспілкувалися із відпочиваючими про правила безпечного відпочинку, звернули увагу на те, що в лісах, парках та скверах категорично забороняється розводити багаття у не облаштованих для цього місцях.

Загалом проведено понад 25 профілактичних заходів, спрямованих на недопущення виникнення пожеж у природних екосистемах, під час яких було охоплено близько 75 відпочиваючих.

Залишити відповідь