10.10.2018

Поки диверсанти знищують арсенали, СБУ співпрацює з “ефесбешниками”

43666944_329756847831801_342865392403742720_nДиверсії на арсеналах, публічні заклики відомих політиків до порушення конституційного ладу, очевидні ознаки державної зради в діяннях вищих державних керівників, відкритий грабіж ними країни … 

Все це не цікавить СБУ, бо вона зосередилася суто на функціях політичної “охранки”. Всі сили кинуто на виконання замовлень отих самих високопосадових злодіїв і зрадників, проти яких Служба Безпеки вже давно мала б розпочати кримінальні провадження. Воюють з “неугідними”, прагнуть закрити рота тим, хто каже правду, очорнити політичних противників.

Таку “роботу” СБУ знаю по собі. З літа 2016 року відповідні “сбушні” підрозділи прослуховують мій телефон, перлюструють пошту на замовлення генпрокурора Луценка. Добився відкриття кримінального провадження з цього приводу – тупо гальмують розслідування, бо там же прямий вихід на самих себе.

Десь із початку липня цього року “організовують компру” за особистим наказом президента Порошенка.
Що цікаво, на Миколаївщині з цією метою щільно співпрацюють з представниками місцевого криміналітету (що не дуже дивно, бо вже декілька поколінь керівників обласного управління СБУ в прямому змісті цього слова кумують з місцевими бандитами), і … Московського патріархату.

От і сьогодні, коли під Ічнею палає черговий арсенал, у моєму рідному селі Чаусово-2 Первомайського району СБУ спільно з затятим промосковським попом і преставником миколаївського криміналітету у Верховній Раді “знімають кіно” про “агента ФСБ” і мало не убивцю одній  особі – про мене. Будуть розказувати, як я гноблю “нещасних віруючих”.

Бо на Воздвиження, 27 вересня, у престольне св’ято нашого села, полаявся з попом і причтом через те, що вони лінуються пройти лишніх 40-50 метрів, в’їжджають на своїх джипах прямо в церковний двір. А там срізь – старий цвинтар, в тому числі захоронення померлих під час Голодомору. По могилах їздять, розжирілі й знахабнілі, нема щоб залишити автівки за церковною огорожею.

В той же час в Росії, у співпраці із справжніми “ефесбешниками”, наші героїчні “грицаківці” намагаються пов’язати   рослинницький сільськогосподарський споживчий кооператив, який належить моїм дітям, із … військово-промисловим комплексом РФ. Щоб звинуватити у сприянні російській агресії на Сході України – не більше й не менше !…

Як писав колись (російською) один відомий письменник, “кроят из блохи голенище”.

І все це заради того, щоб змусити не виходити з фракції БПП, припинити боротьбу проти антинародних “реформ”, ускладнити політичну діяльність. З цією ж метою не реєструють політичну партію “Рух вільних селян”, яку я створив разом із селянами й фермерами ще в січні 2018 року.

Політичні партії, дійсно незалежні й такі, що дійсно представлятимуть і захищатимуть народ, українській “політичній еліті” (з Президентом Порошенком включно) не потрібні.

А українському народу не потрібна така “політична еліта”. Це справжні вороги народу, його грабіжники і зрадники. Їх треба змусити піти з політики. Вони не повинні брати участі в будь-яких наступних виборах. Для цього треба виходити на Банкову і на Грушевського.

Аркадій Корнацький, народний депутат України

Залишити відповідь