08.09.2019

Рятувальники та «акватлоністи» долучилися до святкування Дня міста

Заходи до святкування 230-ї річниці заснування міста Миколаїв розпочалися з параду водних видів спорту та змагань на байдарках і каное ще з 7 вересня.

Повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Під час святкування та масових заходів громадян – основною задачею співробітників Служби порятунку є забезпечення техногенної та пожежної безпеки відпочинку людей, як на суходолі, так і на воді.

Саме з цією метою, 7 та 8 вересня для забезпечення безпечного відпочинку на воді під час проведення регати та змагань на річці Інгул патрулював водолазний катер типу річка-море з водолазами-рятувальниками Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Також 8 вересня співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області спільно із представниками Федерації підводної діяльності та спорту Миколаївської області організували розважальне шоу для всіх бажаючих в районі нижньої Набережної.

Під час заходу всі присутні дізналися багато корисної та цікавої інформації стосовно безпечного відпочинку на природі, вдома та біля води. Говорили рятувальники про безпеку та засоби порятунку на воді, продемонстрували, як користуватися вогнегасником. Дітлахи познайомились із вогнеборцями 2 державної пожежно-рятувальної частини, приміряли захисний одяг, розпитували про призначення аварійно-рятувального обладнання, долали пожежну естафету.

Постійні помічники Служби, тренери та спортсмени з акватлону, розповіли присутнім правила безпечної поведінки на воді та навчали присутніх азам надання першої допомоги.

Дітлахи отримали максимум задоволення та позитивних вражень від заходу!

Залишити відповідь